UtflykterVästkusten

Mink i fisketagen

Gör en liten återblick och tänkte visa några bilder från i somras när jag fick uppleva något lite annorlunda. Vi var ute i skärgården och precis bredvid oss höll en minkhona på att fånga fisk till sina ungar. Roligt att iaktta detta och hennes beteende.

Iväg och hämta kvällsmat.
Iväg och hämta kvällsmat.
Åh hopp...
Åh hopp…
Så ja, det här går ju bra.
Så ja, det gick ju bra.
Mera fisk...
Mera fisk…
Skönt att torka pälsen och sola sig lite mellan varven.
Skönt att torka pälsen och sola sig lite mellan varven.
Mamma, skynda dig, vi vill ha mer mat.
Mamma, skynda dig, vi vill ha mer mat.
Nej, nu orkar jag inte dyka i fler gånger...
Nej, nu orkar jag inte dyka i fler gånger…
Ja, ja… jag kommer….
Ja, ja… jag kommer…. de är hungriga som vargar.

 

Kommentera