PartilleUtflykter

Kåbäcken

Idag kände jag ett stort behov av att komma ut i naturen och det blev en utflykt till Kåbäcken inte alls långt ifrån mitt hem. Jag hade bara tänkt att gå en liten bit upp i skogen och fotografera bäcken och rinnande vatten. Nyfikenheten tog dock över hand och jag var ju bara tvungen att gå en bit och se vad som dolde sig bakom nästa krök, och nästa… och nästa. Det är nog bra om jag hädanefter tar för vana att packa ner en macka för jag blev ohyggligt hungrig efter en stund. Fint var det i alla fall och här kommer några foton från skogen.

127. I skogen 25

Det var snöfattigt inne i skogen och det är svårt att tro att det är januari.

kåbäcen_08

Hit ska jag ta mig till våren när det börjar grönska. Jag tror att det kan vara riktigt fint här då.

kåbäcken_07

 

kåbäcken_06


kåbäcken_11

 

käcken_13

Vi har faktiskt fått lite snö den här veckan och så här såg det ut vid Maderna, dit jag kom när jag hade kikat bakom de där krökarna som jag nämnde ovan. Ett riktigt fint ställe som också ska besökas när våren kommer.

maderna

2 thoughts on “Kåbäcken

Kommentera