FotosnackUtflykter

Utflykter – karta

För den som tittat runt på min hemsida framgår det nog ganska tydligt att jag tycker om att göra fotoutflykter. Jag gillar även att surfa och leta efter nya ställen att besöka. Nu har jag påbörjat en karta där jag lägger in ställen där jag har varit och ställen dit jag vill åka. Just nu är utflykterna mest förlagda till Västkusten och trakterna runt Göteborg. De gula stjärnorna är ställen jag har besökt och de gröna punkterna är kommande utflyktsmål.

Så här ser kartan ut och den kommer att uppdateras kontinuerligt. Har du tips på utflyktsmål värda att besöka så tar jag tacksam emot dessa. De behöver nödvändigtvis inte vara i mina hemtrakter. Kartan ligger även till höger längst ner i menyn.

Jag har gjort kartan i Google Maps och satt behörigheten till offentlig.

2 thoughts on “Utflykter – karta

  1. Perfekt Anna! Så roligt att du gjorde denna. Jag ser att dina och mina utflyktsställen kompletterar varann väl…mina ligger fr Lysekil och norrut. Vill du ha tipsen här eller i själva kartan? Kanske lättast här? Kul att Stångehuvud står på din önskelista – kanske inspirerade jag dig? Du är välkommen att hojta inför ditt besök om du vill ses / ha guide 🙂

    1. Kul att den uppskattas! Lämna gärna förslag på trevliga utflyktsmål här. Dina områden känner jag inte till speciellt bra så det är ju toppen att få lite input. Stångehuvud är absolut du som har inspirerat mig till att vilja besöka 🙂

Kommentera