Göteborg med omnejdUtflykter

Bergum Fritidslantgård

Idag besökte jag Bergum Fritidslantgård utanför Olofstorp. Jag var lite nyfiken på om det fanns lite blandade djur att fotografera. Tyvärr var det lite klent med utbudet just idag då kossorna betade i en hage dit jag inte hittade vägen och fåren höll till i en hage som låg lite väl långt bort för mig att promenera till idag.

Omgivningarna var i alla fall fina och det medhavda kaffet och bullarna smakade gott vid en av de många bänka som stod uppställda på området.

Mina joggingskor är dessutom nu mycket renare än innan då de fick en välbehövlig rengöring i tvättmaskinen när jag kom hem. Att det ska vara så svårt att lära sig att man ska titta vart man sätter ner fötterna.

bergum_03_wp bergum_04_wp bergum_05_wp bergum_06_wp bergum_07_wp bergum_08_wp bergum_09_wp bergum_10_wp bergum_11_wp

bergum_12_wpHär missade jag retligt nog ett elegant skutt över den lilla bäcken.

Kommentera