Götborg SkärgårdUtflykter

Rörö

En mulen dag i mitten av mars begav vi oss av till Rörö, en ö i Öckerö kommun. Det är den nordligast bebodda ön i kommunen. För att ta sig till denna ö krävs först att man åker färja till Hönö, därefter åker man med bil till Burö Färjeläger på Hälsö. Där är det lämpligt att parkera bilen för på Rörö har du ingen användning för den.

Lederna/stigarna var väl markerade med färgade stenar, orange och blå. Du börjar att gå på den orange slingan och kan efter en stund välja om du vill fortsätta på den blå slingan som är lite längre eller vika av och följa orangefärgade stenar tillbaks. Vi tog den lite längre slingan.

Klicka på en av bilderna nedan för att se dem i större format och i ett bildspel (byt bild med piltangenterna eller klicka på bilden).

Kommentera