Om mig

Upplevelsefotograf

Fotografering och bildbehandling är två av mina största intressen. Genom fotograferingen har jag under det senaste året berikats med så många nya bekantskaper, dels via olika nätforum, och dels genom olika fotopromenader. Genom kameran upplever jag så mycket som jag tidigare bara rusade förbi, det är därför jag väljer att kalla mig för upplevelsefotograf. Inte upplevelse i form av äventyr, utan hur jag upplever tillvaron.

Fågelfotografering

De senaste åren har jag fått upp ögonen för fågelfotografering, speciellt i min närmiljö, längs Säveån, i Partille. I skrivande stund har jag fotograferat inte mindre än 63 olika arter längs ån. Här på hemsidan visar jag de arter jag löpande de fågelarter jag fotograferar, oavsett plats.

Fotografi och bildbehandling

Jag fotograferar med Nikon D4. Bildbehandlar gör jag med hjälp av Lightroom och Photoshop. Förutom på den här sidan publicerar jag mina bilder på olika sociala medier. På Instagram har jag användarnamn anhbg och på Facebook har jag en fotosida https://www.facebook.com/hogberganna/ Välkommen att följa mig där!

Anna Högberg och hunden Frans
Min följeslagare Frans och jag. Fotograf: Agneta Dellefors Rydén